fredag 15 maj 2009

Resan är bokad!

På månadens 15 första dagar har jag varit på resande fot i 29 timmar -och då har jag inte ens räknat med tiden det har tagit mig att ta mig till tåget!
____________________________________________________

Veckan som gått har tillbringats i Lund och på fem dagar har jag försökt förstå vad det är jag egentligen ska göra i Bangladesh och dessutom lära mig det -och min arbetsbeskrivning blir bara större och större för var dag och ju fler personer jag träffar som har sina egna förväntningar på mig! (Jag hoppas innerligt att man inte tillämpar bangladeshisk 6 dgrs arbetsvecka..:/) När den är spikad ska jag lägga upp den här så ni kan läsa själva. Här nedan kan ni se den k-märkta villan där Svalorna Indien/ Bangladesh huserar i Lund.


Men veckan har inte enbart inneburit jobb! Jag har bott hos Johanna, en fd KRP homie, i Malmö, vilket har varit mycket trevligt! En kväll blev det italienskt ute med krämig pasta och vin innan vi skyndade hem för Eurovision. Nu, Sara och Emelie, kan jag lite mer förstå er reaktion på mina vrål under SM-finalspelet -Johanna gav nämligen till ett mansvrål under självaste musiktävlingen vilket gjorde mig alldeles paff:D

En annan kväll hade jag långmiddag med Emelie, en homie från MIG, som var nere i Malmö för skattebetalarnas pengar och då inte enbart för att äta middag med mig, men för att fördjupa sig i de underbara förvaltningslagarna.
_____________________________________________________

I helgen ska PACKAS! Det kommer bli svårt med tanke på att sommaren verkar ha nått Linköping! Men om effektiviteten faller på kanske det hinns med både ett besök på Åbacka café och en uteservering ändå!
_____________________________________________________

Och, resan är bokad! Den 2 juni tar jag plats på Thai Airways plan mot Dhaka, via Bangkok!

6 kommentarer:

Sara Isman sa...

Åh vad jag blir avundsjuk på att ha en arbetsbeskrivning som faktiskt innehåller något. Jag undrar hur det kommer sig att jag så ofta hamnar på jobb där jag förväntas vänta, ha tålamod, dricka te, och inte anstränga mig för mycket.

Nedräkningen till avfärd kan ta sin början, trevlig resa!

Hanna sa...

Jo jisses, skulle behöva två heltider för det som jag skulle/ kommer behöva uträtta.. Du kanske vill joina mig?;) Men -det känns utmanande och roligt att ha något att bita i också!

Fru Staron sa...

queeboÅh en fika på Staronborg ;O) Ni är verkligen varmt välkomna!

Fru Staron sa...

Ok, nu blev det galet.. Det där var ju lösenordet för att få lämna kommentar här på sidan. Nåja, du förstår nog. Ni är helt enkelt varmt välkomna om det hinns med!

Ass sa...

Det är inget fel att låta när man tar SM-guld ;)

Hanna sa...

Tack Cina, hoppas på sol och effektivitet då!

Och Astrid, jag instämmer! Men är det rätt att låta vid ett avancemang i en musiktävling..? Jo det är det nog också;) Mer vrål åt folket!