torsdag 23 april 2009

Födelsedag nr 29

Så har man just firat sin födelse för 29e gången. De senaste tio åren har den firats på diverse platser i världen. När jag fyllde 20 år förärades jag med en Heineken-frisbee som vi senare under kvällen roade oss med på de trånga bargatorna i Granada -ända tills min reaktionsförmåga blivit såpass dålig att det snurrande tefatet träffade rakt på näsroten och min näsa har för alltid en liten buckla. På min 21-årsdag fick jag bland annat en mörkröd nyckelring med ordet PORN STAR, förmodligen inköpt i Sydneys red light district där vi tidigare under månaden bott. Dagen till ära bar jag ett bäbisrosa tunt spetslinne med rosetter på festen. Året var 2005. Sa jag att det var djupt urringat? Tiderna förändras. Förra året somnade jag skönt på en filt i Trädgårdsföreningen -vem sa att ålder bara är en siffra? Hmpf, vi blir äldre, och tröttare!


Jag och Garrett på min 20-årsdag i Granada, Spanien.

_________________________________________________________

Årets födelsedag började med jordgubbar och ett berg med bara bra presenter, på sängen -dock ingen sång (vet inte vad det är okej att kräva av en tondöv..?). På jobbet överraskades jag av mina härliga kollegor med champagne, choklad och boken "Hemlös" -för er som läser det här är kanske poängen given -själv behövde jag en mamma att påpeka det hela -lever jag SÅ mycket in denial..??

Kvällen tillbringades med goda vänner på en spansk restaurang där jag förvånades över kanelen i sangrían -ska de' va' så? !La comida fue excelente y el grupo de mujeres -mis amigas, son marvillosas!



Jeanette & Emelie


Jag, Anna A & Malin


Emma & Kamilla


Jag & Anna A efter en varsin Mojito


Stort tack och kram till alla er som hörde av er!

_______________________________________________________
Nästsista dagen på sista veckan på jobbet. Då går man tidigt och dricker en San Miguel i solen och äter en pasta med kantareller, champinjoner, färsk tomat, parmesanost, vitlök, vitt vin & pressad citron.





6 kommentarer:

Lotta Dahm sa...

Grattis grattis!

Hanna sa...

Tack Lotta! Vi ses snart!;)

Nika sa...

Stort grattis i efterskott!!! *skäms lite*

Hanna sa...

No worries!:)

katarina sa...

Ursäkta men du fyllde väl inte 21 år 2005? Eller har jag missat nåt?

Hanna sa...

Haha! (Jo jag är en så'n där som börjar bli gammal och därmed ljuga om sin ålder;) Nej, kanske lite otydligt skrivet -först pratar jag om 21-årsdagen och sedan om 25-årsfesten:)